Products Page

Ontdek uw weg naar VERANDERING: Hoe de kracht van Motiverende Gespreksvoering kan onthullen wat u wilt en u kan helpen dat te bereiken

Ontdek uw weg naar VERANDERING: Hoe de kracht van Motiverende Gespreksvoering kan onthullen wat u wilt  en u kan helpen dat te bereiken

Of het nu gaat om stoppen met een ongezonde gewoonte, gaan voor een droom of droombaan, gehoor geven aan je roeping of iets doen aan schadelijke patronen in relaties – de sleutel tot verder komen met je leven ligt in ontdekken wat echt goed is voor jou en hoe je daar kunt komen.

 

Gebaseerd op de wetenschappelijk onder-bouwde counselingsbenadering die bekend staat als Motiverende Gespreksvoering.

 

Rijkt krachtige zelfhulpstrategieën en prak-tische gereedschappen aan die helpen om te begrijpen waarom je vastzit, los te komen van de druk om te moeten veranderen die niet werkt, en vertrouwen op te bouwen om een persoonlijk veranderplan te ontwikkelen en uit te voeren.

 

Unieke aanpak. De lezer trekt op met vijf vrouwen en mannen die worstelen met ver-schillende dilemma’s. Zij doorlopen hetzelfde proces als de lezer. Hun levendige verhalen maken de aanpak glashelder.

 

Dr. Alan Zuckoff en dr. Bonnie Gorsack hebben uitvoerige ervaring in MGV. Daarboven publiceerde Zuckoff tal van toonaangevende studies.

Prijs: € 23,90

Loading Updating cart...

Reactie plaatsen